Archive

Tunart Reklam Çarşamba, Mart 25, 2015 5:57 pm

IŞIN DAYLIGHT

Yurtiçi ve yurt dışında şehir aydınlatması konusunda büyük başarılara imza atan Işın Daylight (Işın Aydınlatma) fuar, tanıtım, reklam, promosyon ve tasarım çalışmaları ve uygulamaları Tunart Reklam…

Tunart Reklam Çarşamba, Mart 25, 2015 5:27 pm

IŞILAY KOLEJİ YENİ LOGO

Kurulduğu günden bu güne, Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle ülkenin geçici eğitim politikalarından etkilenmeden, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak…

Tunart Reklam Çarşamba, Mart 25, 2015 4:43 pm

TEMIZ OTO SERVIS KURUMSAL KIMLIK

1996’dan bu yana otomotiv sektöründe güvenin simgesi olmuş Temiz Oto Servisi ‘nin kurumsal kimlik tasarım ve uygulamaları Tunart Reklam tarafından yapılmıştır.  

Tunart Reklam Çarşamba, Mart 25, 2015 12:14 pm

FOTOGRAF SANATI KURUMU

Fotograf Sanatı Kurumu kurumsal tasarımları Tunart Reklam tarafından yapılmıştır.

Tunart Reklam Çarşamba, Mart 25, 2015 11:46 am

ENDA BOUTIQUE HOTEL LOGO VE KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI

Antalyanın Kaş ilçesinde hizmet vermekte olan Enda Boutique Hotel ‘in logo, kurumsal kimlik, web sitesi, tabela çalışmaları ve uygulamaları Tunart Reklam tarafından yapılmıştır.

Tunart Reklam Salı, Mart 24, 2015 6:03 pm

BIB Business Intelligence Bridge Kurumsal Kimlik

Kurumsal iş zekası ve bilişim sistemleri sektöründe hizmet veren BIB şirketinin kurumsal kimlik çalışması Tunart Reklam tarafından yapılmıştır.

Tunart Reklam Salı, Mart 24, 2015 5:29 pm

IZEUS Kurumsal Kimlik Çalışması

İş zekası ve erken uyarı sistemleri alanında yurt içi ve yurtdışındaki firmalara hizmet veren Izeus Ltd. Şti. nin kurumsal kimlik çalışması Tunart Reklam tarafından yapılmıştır.

Tunart Reklam Salı, Mart 24, 2015 5:03 pm

ENERGO WINDPOWER KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI

Yurtiçi ve yurt dışındaki yatırımlarıyla rüzgar enerjisi sektöründe faaliyet vermekte olan Energo firmasının kurumsal kimlik çalışması Tunart Reklam tarafından yapılmıştır.

Tunart Reklam Salı, Mart 24, 2015 4:44 pm

AKKEY A.Ş. LOGO VE KURUMSAL KİMLİK TASARIMI

Danışmanlık, organizasyon ve CNG enerji sistemleri alanında hizmet veren Akkey A.Ş.’nin logo tasarımı, kurumsal kimlik çalışması ve marka tescil hizmetleri TunArt Reklam tarafından yapılmıştır.

Tunart Reklam Pazar, Mart 08, 2015 2:34 pm

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

“Bütün dünya kadınlar günü kutlu olsun.” Kadınlar yaşamamızın her anında en önemli yerde olmalıdır. Onlar yaşam sevincimizdir.